Vår Historie

Lierkroa ble etablert tidlig på 60-tallet, og har vært aktiv siden.

Etter hvert som årene gikk ble det bygget på både bensinstasjon og lokalene ble større, så flere gjester kunne huses. I 2005 byttet Lierkroa navn til Lier Veikro, med nye eiere, men byttet i 2008 eier igjen.

I dag er det plass til 360 gjester hos Lierkroa, med to konferanselokaler for ca. 50 personer og 100 personer.

I tillegg til restauranten tilbyr Lierkroa cateringservice til selskaper av alle størrelser. Du kan velge i et bredt tilbud av hjemmelaget mat; alt fra koldtbord til varmretter og desserter.

Kjøkkensjef Cevdet har jobbet med mat og kjøkken i over 25 år, og har siden han kom til Norge i 1991 jobbet som kokk og kjøkkensjef på flere store steder, som Comfort Hotell, Oscar mat & vinhus, Rica Park Hotell og Spar. Til tross for utenlandsk opprinnelse har han tatt den norske, tradisjonelle hjemmelagede maten til sitt hjerte. Med flere fagbrev og kurs har han finpusset både sine kokkekunster og kunnskaper rundt dette. Selvsagt ønsker han også å kunne tilby internasjonale retter ved ønske om dette.

Kvalitet er noe Cevdet tar ære i. All mat, og utstyr som dette tilbredes i, kontrolleres nøye flere ganger daglig for å kunne tilby mat av høyeste kvalitet – både smaksmessig og næringsmessig.