Meny
Vi leverer koldtbord og buffeter, spekebord, ostebord, gryteretter, middagsretter, forretter, desserter, smørbrød, snitter, rundstykker, bagetter og lunsjtallerkener. Spør oss!
Catering (Priser gjelder ved take away. Vi kan også levere, men kjøring vil komme som et tillegg).
SMURTE RETTER
STANDARD SNITTER PR. PERS
210,-
Røkelaks m/ eggerøre,
Reker m/ majones,
Roastbiff m/ remulade,
Hamburgerrygg,
Brie ost
LUNSJ SNITTER PR. PERS
185,-
Reker m/ majones,
Roastbiff m/ remulade,
Karbonadesmørbrød m/stekt løk
SELSKAPS SNITTER ALT 1 PR. PERS
190.-
Røkelaks m/eggerøre,
Reker m/majones,
Roastbiff m/remulade,
Karbonade m/stekt løk
SELSKAPS SNITTER ALT 2 PR. PERS
205,-
Spekeskinke m/eggerøre,
Reker m/majones,
Roastbiff m/potetsalat,
Brie m/aprikosmarmelade
LUKSUS SNITTER PR. PERSON
220,-
Røkelaks m/eggerøre,
Reker m/majones,
Roastbiff m/remulade,
Skinkestek m/sviske,
Kalkunfilèt m/waldorfsalat
VALGFRIE RUNDSTYKKER PR. STK
50,-
Ost,
Skinke,
Brunost,
Helt egg
SMØRBRØD PR. STK
115,-
Reker (130,-),
Laks,
Roastbiff,
Hjemmelaget karbonade,
Kalkunfilet m/ waldorfsalat,
Brieost
BAGUETTER PR. STK
95,-
Kylling m / potetsalat,
Ost og skinke,
Reker m/ majones,
Roastbiff,
Eggesalat,
Laks og eggerøre
KOLDTBORD & SPEKEMAT
STORT KOLDTBORD (MIN. 10 PERS) PR. PERS
350,-
Roastbiff, rekekabaret, kokt ørret, spekeskinke, eggerøre, karbonadekaker, waldorfsalat, røkelaks, potetsalat og remulade + brød & smør
LITE KOLDTBORD (MIN 10. PERS) PR. PERS
305,-
Roastbiff, skinkestek, eggerøre, waldorfsalat, røkelaks, potetsalat, Kylling, remulade, Spekeskinke + brød & smør
SPEKEMAT (MIN 10 PERS.) PR. PERS.
265,-
Spekeskinke, fårepølse, fenalår, eggerøre, salami, potetsalat, sognemorrpølse, rømmesaus, svartpølse, loff, flatbrød og smør
SPEKEMAT M/ RØMMEGRØT (MIN 10 PERS.) PR. PERS.
310,-
Spekeskinke, fårepølse, fenalår, eggerøre, salami, potetsalat, sognemorrpølse, rømmesaus, svartpølse, loff, flatbrød og smør
OSTEFAT (MIN 10 PERS.) PR. PERS.
315,-
9 forskjellige oster, frukt, pynt, 2 typer syltetøy, kjeks
FORETTER
REKECOCKTAIL
105,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
SPEKESKINKE OG HONNINGMELON
100,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
RØKELAKS M/FETAOST OG LOFF
100,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
MARINERTE REKER
100,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
HUSETS SKALLDYRSUPPE
105,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
HUSETS FISKESUPPE
100,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
GRAVLAKS M/SENNEPSSAUS OG POTETSTUING
105,-
FORRETT (PRIS PER PERSON)
VARM & KALDRETTER
LUNSJTALLERKEN ALTERNATIV 1
210,-
Røkelaks, brie ost, kalkunfilèt, eggerøre, potetsalat, brød og smør
LUNSJTALLERKEN ALTERNATIV 2
210,-
Roastbiff, kylling, skinke, potetsalat, reker, eggerøre, brød og smør
WRAPS
115,-
Kylling, kjøttdeig eller grønnsaker
BRUN LAPSKAUS 0.7L - VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
195,-
m/ flatbrød og tyttebær
ROASTBIFF - VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
275,-
m/ flatbrød og tyttebær
HJEMMELAGET LASAGNE - VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
215,-
m/ salat og fersk fin baguette
BIFF STROGANOFF - VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
220,-
m/ ris, salat, dressing, brød og smør
VILTGRYTE - VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
265,-
m/ poteter, rosenkål og tyttebær
KYLLINGGRYTE - VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
205,-
m/ ris, salat, dressing, brød og smør
KALVESTEK, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
310,-
m/fløtegratinerte poteter, kokte grønnsaker og fløtesaus
SVINESTEK, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
260,-
m/ saus, surkål, erter, gulrøtter og poteter
HELSTEKT KALKUNFILET, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
290,-
m/ fløtesaus, rødkål, minimais, babygulrøtter og poteter
LAMMESTEK, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
310,-
m/ rosmarin saus, minimais, babygulrøtter og poteter
HELSTEKT INDREFILET, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
400,-
m/ peppersaus, aspargesbønner, bacon og marinerte poteter
FYLT SVINEKAM, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
270,-
m/ svisker, asparges, rødkål, stekt sopp, løk og tyttebær
INDREFILET AV SVIN, VARME LUNSJRETTER (MINIMUM BESTILLING 10 PERS)
310,-
m/ fløtesaus, minimais, erter, gulrøtter og poteter
BUFFET
TACOBUFFET (MIN. 10 PERS) PRIS PER PERS.
270,-
m/ Isbergsalat, tomat & agurk, mais, jalapeno, rødløk, guacamole, paprika, revet ost, Lefse, tortilla, tacoskjell & nachos, rømme, salsa
SKALLDYRBUFFET
600,-
Ferske reker, marinerte reker, sjøkreps, krabbe, majones, blåskjell, ferskvannskreps, potetsalat, hjemmelaget salatdressing, salat, loff og smør